SREČANJE REGRATOVIH LUČK – v živo

petek, 22. aprila 2022, ob 18h

Tudi ti že pogrešaš druženje s podobno mislečimi in podobno čutečimi ljudmi?
Ne le preko ekrana, ampak tudi v živo – tako pristno in povezovalno?

Si želiš poglobljenih pogovorov v prijetnem in varnem krogu ljudi, s katerimi si deliš mnogo podobnosti, čeprav jih morda še nisi nikoli srečal/-a?

Jaaaa, po doooolgem času se bomo regratove lučke spet srečale V ŽIVO.

Srečanje regratovih lučk je namenjeno spoznavanju in druženju visoko občutljivih ljudi.

Imamo veliko skupnega, tudi to, da so nam osebni stiki z drugimi ljudmi včasih naporni in se jim raje izognemo. Po drugi strani pa smo vsi družabna bitja in nam druženje s podobno občutljivimi daje globok občutek sprejemanja in razumevanja, ki ga sicer večkrat pogrešamo.

Zadnja leta nam je bilo zaradi znanih razlogov to druženje precej oteženo in čas je, da si spet podarimo trenutke povezanosti v prijetnem in zaupnem okolju ter dobri družbi drugih visoko občutljivih ljudi.

Pridi po odmerke razumevanja, pristnosti, sprejemanja, topline in dovoljenja biti točno tak/-a, kot si!

Toplo povabljen/-a, da se (spet) srečamo, spoznamo in povežemo!


Tvoj prispevek za udeležbo: 22 €

Lokacija: Dobimo se v Šentvidu pri Ljubljani v prijetnih in udobnih prostorih, točno lokacijo pa izveš ob prijavi. Srečanje bo trajalo 2 uri do 2,5 ure, odvisno od dinamike v skupini.

Prijava: Število udeležencev je omejeno na največ 8. Prijaviš se s klikom na gumb PRIJAVA, kjer vpišeš svoje podatke, nato pa na svoj e-mail naslov prejmeš podatke za plačilo in nadaljnja navodila za srečanje. Prijava je potrjena s plačilom na TRR.

Če imaš še kakšno vprašanje, mi piši na erika@regratovalucka.si.


Kdo sem in zakaj mi lahko zaupaš?

Sem Erika, visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. 
Pomagam staršem visoko občutljivih otrok, da svoje otroke bolje razumejo in lažje sprejmejo ter jih podprejo na njihovi edinstveni poti, ob tem pa tudi dobro poskrbijo zase.
Visoko občutljivim odraslim pomagam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko občutljivostjo.
Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari.
Z veseljem in predanostjo te spremljam na poti od preplavljenosti z dražljaji in čustvi do notranje moči in svobode!
Več o meni