ŽIVLJENJE Z VISOKO OBČUTLJIVIM OTROKOM – Familylabova spletna učilnica

28. novembra 2019 ob 20:00
Familylab Slovenija, Zaloška c. 54, Ljubljana

Vsak peti otrok ima nadpovprečno občutljiv živčni sistem. Takšni otroci zaznavajo in vsrkavajo več dražljajev in vtisov iz okolja in jih tudi procesirajo na bolj natančen in niansiran način.
Zato imajo opraviti z zahtevnejšo nalogo kot preostala večina otrok. Visoko občutljivi otroci so nagnjeni k razdraženosti in izčrpanosti – preprosto zato, ker je zaradi značilnosti njihovega živčnega sistema potrebno dosti manj dražljajev, da se počutijo tako.

Je vaš otrok zelo občutljiv na zvok, svetlobo, dotik, večkrat pretirano odreagira ali se težko prilagodi na majhne spremembe ali nepredvidene dogodke, se hitro razjezi in težko sam pomiri, ga je pogosto strah, po drugi strani pa je zelo bister, ustvarjalen, empatičen?
Na spletnem seminarju se bomo pogovarjali o tem, kako lahko podpremo visoko občutljivega otroka, da bo življenje zanj in za nas lažje.

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 14 dni.

Vodi: Erika Plevel

Za seznam vseh spletnih seminarjev klikni tukaj.

Cena: 25 € 
na seminar

Popusti:
* Predprijavna cena do 2. novembra: 20 €
* Člani Familylabovega vzgojnega kluba: 18 €
4+1 bonus za prijavo na vseh pet seminarjev

Prijave in dodatne informacije: e-prijava