Svetovalni kotiček Regratova lučka

Svetovalni kotiček Regratova lučka je topel in varen spletni kotiček, kjer se dobiva na svetovalnem pogovoru preko Zooma. Namenjen je visoko občutljivim mamam, ki imajo (precej pogosto) visoko občutljive otroke.
S svojimi izkušnjami in znanjem te podprem pri različnih izzivih, povezanih z visoko občutljivostjo.

Dogovoriva se lahko za posamezen svetovalni pogovor ali paket 3 pogovorov.

Svetovalni kotiček je namenjen tebi, če si sama visoko občutljiva in:

  • te pogosto preplavijo močna čustva, ki se jih ustrašiš, saj ne veš, kako jih obvladati,
  • se ves čas razdajaš za druge, zase pa kar ne najdeš časa,
  • si pogosto utrujena in si težko privoščiš počitek,
  • se ti zdi visoka občutljivost predvsem breme in težko vidiš njene dragocene plati,
  • se pogosto počutiš nerazumljena, osamljena, izločena, čudna – kot da je s tabo nekaj narobe.

Svetovalni kotiček je namenjen tebi tudi, če imaš visoko občutljivega otroka, ki:

  • je zelo občutljiv na zvok, svetlobo, dotik ali bolečino, pa ne veš, kako bi mu pomagala,
  • večkrat pretirano odreagira ali se težko prilagodi na majhne spremembe ali nepredvidene dogodke,
  • se hitro razjezi in težko sam pomiri, ga je pogosto strah, po drugi strani pa je zelo bister, ustvarjalen, empatičen,
  • se težko znajde v večji skupini otrok in nerad hodi v šolo ali vrtec,
  • ga želiš bolje razumeti in podpreti, pri tem pa tudi dobro poskrbeti zase.

Če si sebe in svojega otroka prepoznala v zgornjih vrsticah, potem si na pravem mestu. Svetovalni kotiček Regratova lučka je namenjen prav tebi, da te podpre pri različnih izzivih, ki so pogosto precej specifični za visoko občutljive mame in otroke.

Kako poteka svetovanje?

Svetovalni kotiček Regratova lučka je pravzaprav virtualen kotiček, saj se dobiva na Zoomu. A vseeno je skoraj tako, kot bi se dobili sredi cvetočega travnika med regratovimi lučkami.

S toplino in veliko razumevanja te poslušam in ti pomagam narediti kak konkreten korak naprej. Moje stranke pogosto povejo, kako zelo pomirjene, sprejete in razumljene se počutijo na pogovorih z mano. To pa je po mojem mnenju bistveni pogoj, če želimo nekaj spremeniti pri sebi. Verjetno za visoko občutljive osebe še posebej.

Lahko se dobiva samo enkrat – na uvodnem svetovalnem pogovoru, kjer se spoznava, pogovoriva o tvojih izzivih in začutiva, ali želiva delati še bolj poglobljeno naprej.

Lahko pa se odločiš za paket treh pogovorov in v tem primeru se v približno enem mesecu 3x dobiva na Zoomu in se posvetiva kateremu izmed tvojih izzivov.

Dosedanje izkušnje so me naučile, da v samo eni uri svetovanja težko naredimo zares pomemben premik. Za napredek je dobro, da se spoznava in vzpostaviva zadostno mero zaupanja in varnosti, da se spremembe lahko zares zgodijo. Poleg tega je pomembno, da imaš po pogovorih z mano možnost preveriti in prenesti naučeno v prakso ter se vrniti nazaj s povratno informacijo. Zato je smiselno, da se dobiva večkrat.

Hkrati pa vem, da včasih visoko občutljive mame potrebujemo več časa in možnosti, da preverimo in se odločimo, ali nam nekaj zares ustreza, zato ti možnost enkratnega svetovalnega pogovora lahko to olajša.

Pogovor preko spleta nama omogoča več fleksibilnosti in prihrani nekaj časa, energije in denarja, ki bi ga sicer namenili za prevoz, kar je še posebej prikladno za tiste, ki ste bolj oddaljene od osrednje Slovenije.

Cena svetovanja

Cena za enkratni uvodni pogovor (45 minut) je 50,00 eur.
Cena za 3 pogovore (po 45 minut) je 140,00 eur.

Plačilo se poravna pred začetkom svetovanja.
Svetovanje poteka v dopoldanskem času, razen če se izjemoma ne dogovoriva drugače.

Kako se prijaviš?

Prijaviš se klikom na gumb Prijava, ki ti odpre obrazec, v katerega vneseš svoje podatke in se prijaviš na svetovanje.
Po prijavi na e-mail prejmeš podatke za plačilo in nadaljnja navodila za svetovanje.

Imaš še kakšno vprašanje?

Piši mi na e-mail naslov erika@regratovalucka.si in z veseljem ti odgovorim.


Prijazne besede o meni in mojem delu

“Lepo se je pogovarjati z nekom, ki je tako pozitiven, zgovoren in prijazen. Pomirilo pa me je predvsem to, da nas je iz prve roke razumela. Že ko sem poslušala o tem, da nas je takih odraslih in otrok pravzaprav veliko, vendar si nas večina o tem ne upa spregovoriti, je v moji glavi odpadla tista misel, ki se je nehote in na skrivaj prilepila v mojo zavest – namreč, da je z mojim otrokom mogoče nekaj narobe. In že od tu naprej je vse postalo nekako lažje. Erika mi je čisto praktično predlagala nekaj načinov, s katerimi pomagati hčerki pri nočnem zbujanju, strahu pred šolo v naravi, opogumljanju za nove navade… Meni je ta pogovor močno zmanjšal težo, ki jo je povzročala skrb kaj bo z našim občutljivčkom v tem svetu. In seveda mi je v glavi ostal tudi namig, da mora biti poleg hčerkine potolažena in opogumljena tudi mamina duša. Tako da jadramo v tej smeri naprej.
Hvala, Erika!”
Maja

Zelo sem vesela in počutim se veliko bolje, odkar sem naletela na skupino Regratova lučka, kjer sem dobila na nek način tolažbo, razumevanje, podporo ter motivacijo za naprej.
Znašla sem se v zelo težkih trenutkih, ko res nisem vedela več kako naprej. Erika mi je ponudila, da se slišiva po telefonu in naslednji dan sem jo poklicala. Končno me je nekdo poslušal, poskušal razumeti in mi povedal iskreno, kaj si misli o moji situaciji ter mi poskušal pomagati s svojimi razumljivimi nasveti. Eriki sem zelo hvaležna za ta pogovor, saj mi je dal veliko motivacije za naprej. Sedaj se trudim in delam veliko na sebi ter tako posledično prenašam pozitivno energijo tudi na moji dve sončici.
Res sem hvaležna za vso podporo in sedaj verjamem, da to zmorem.”
Jasmina

“Meni je bil najin pogovor kot obliž na rano. Tvoja umirjenost, sočutje, razumevanje, izkušnje … Tvoja odkritost … Dobila sem še zadnjo potrditev, da sem naredila vse (kar je bilo v moji moči), da bi ohranila zvezo …. In da je čas, da grem naprej, se bolj cenim. Odpraviti moram kompleks manjvrednosti …
Tako da je čas za novo poglavje.”
S.


Kdo sem in zakaj mi lahko zaupaš?

Sem Erika, visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. 
Pomagam staršem visoko občutljivih otrok, da svoje otroke bolje razumejo in lažje sprejmejo ter jih podprejo na njihovi edinstveni poti, ob tem pa tudi dobro poskrbijo zase.
Visoko občutljivim odraslim pomagam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko občutljivostjo.
Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari.
Z veseljem in predanostjo te spremljam na poti od preplavljenosti z dražljaji in čustvi do notranje moči in svobode!
Več o meni