Ste vi ali vaš otrok
VISOKO OBČUTLJIVI?

Naložite si praktičen vodnik z vprašalnikom, ki vam bo pomagal ugotoviti, če ste vi ali vaš otrok visoko občutljivi ter vam pojasnil pet razlogov, zakaj je to pomembno vedeti.

Vam večkrat rečejo, da ste preveč občutljivi ali da preveč komplicirate?

Ali pa se vam zdi, da to velja za vašega otroka?

joseph-gonzalez-wNeuMUuGiPM-unsplash

 

Potem ste na pravem mestu. 

Verjetno spadate vi ali vaš otrok med 15 do 20% ljudi, ki smo visoko občutljivi.

Brez skrbi, z vami ali vašim otrokom ni nič narobe, saj je visoka občutljivost prirojena osebnostna lastnost in ni bolezen ali diagnoza. Prinaša veliko dragocenih značilnosti, čeprav pogosto vidimo predvsem ovire v tem, da smo bolj občutljivi.

Za vas sem pripravila praktičen vodnik z vprašalnikom, ki vam bo pomagal ugotoviti, če ste vi ali vaš otrok visoko občutljivi ter vam pojasnil pet razlogov, zakaj je to pomembno vedeti.

Vse to vam bo pomagalo, da bolje spoznate sebe in svojega otroka ter svoje življenje in vzgojo otroka prilagodite vajinim potrebam.

Ste pripravljeni?

Kliknite spodaj in prejeli boste vodnik!

“Najdragocenejši je bil občutek olajšanja, da dejansko obstajajo ljudje, ki me lahko razumejo, ker imajo sami podobne izkušnje. Ob soudeležencih, ki ste se spopadali s podobnimi situacijami v življenju in mi znali tenkočutno prisluhniti, ko sem govorila o svojih izzivih, sem se počutila sprejeto in opogumljeno. Hvala vam! Hvala, Erika, da si ustvarila prostor, kjer smo se srečali, se povezali in si pomagali – drug drugemu in sami sebi.”
Udeleženka skupine za visoko občutljive odrasle
»Erika mi je čisto praktično predlagala nekaj načinov, s katerimi pomagati hčerki pri nočnem zbujanju, strahu pred šolo v naravi, opogumljanju za nove navade… Meni je ta pogovor močno zmanjšal težo, ki jo je povzročala skrb, kaj bo z našim občutljivčkom v tem svetu. In seveda mi je v glavi ostal tudi namig, da mora biti poleg hčerkine potolažena in opogumljena tudi mamina duša. Hvala, Erika!”
Maja
Udeleženka svetovanja za starše visoko občutljivih otrok
“Po naših srečanjih precej bolje razumem, kaj je občutljivost, kaj stoji za močno voljo in da je za družino – vsaj v tistih trenutkih, ko znamo in zmoremo videti svoje meje in meje otroka – to darilo, ki ves čas kliče k osebnosti rasti, nikakor pa ne breme.”
Š. O. in P. K.
udeleženca skupine za starše

Nekaj besed o meni

Sem Erika, visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. Pomagam staršem visoko občutljivih otrok, da svoje otroke bolje razumejo in lažje sprejmejo ter jih podprejo na njihovi edinstveni poti, ob tem pa tudi dobro poskrbijo zase.

Visoko občutljivim odraslim pomagam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko občutljivostjo.

Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari.

Z veseljem in predanostjo vas spremljam na poti od preplavljenosti z dražljaji in čustvi do notranje moči in svobode!

Več o meni lahko preberete TUKAJ.

Erika Plevel 2021 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti