Srečanje v dvoje

Moč v tebi

kombinacija svetovanja, čustvenega procesa in reiki terapije

Komu je to srečanje namenjeno?

Srečanje je namenjeno senzitivnim in čustvenim mamam, da te podpre pri pomanjkanju energije, reguliranju čustev in različnih zdravstvenih težavah. Srečanje poteka v živo in na njem združujem svoje znanje in izkušnje pri svetovanju glede visoke senzitivnosti, vodenju skozi čustveni proces ter reiki terapijo. Pomagam ti vzpostaviti življenjsko ravnovesje in najti moč, ki jo nosiš v sebi, pa je pogosto zakopana pod mnogimi skrbmi in potlačenimi čustvi. 

ales-maze-XmHslCeMj9s-unsplash

Kako ti bo srečanje pomagalo?

lucka

Ponudila ti bom varen prostor, kjer se boš lahko izrazila in dobila veliko razumevanja in tople podpore pri svojih izzivih.

lucka

Bolj boš prišla v stik s svojim telesom in čustvi v njem.

lucka

Globoko se boš sprostila, umirila ter začutila boljše ravnovesje in boljši pretok energije v telesu.

lucka

Bolj boš prišla v stik sama s sabo ter začutila, da nisi sama in da nisi čudna zaradi svojih izzivov.

lucka

Na novo se bo v tebi prebudila notranja moč, ki jo nosiš v sebi, pa je pogosto zakopana pod mnogimi skrbmi in potlačenimi čustvi.

lucka

Bolje boš razumela svojo in otrokovo visoko senzitivnost, kako deluje tvoje senzitivno telo in zakaj si tako pogosto utrujena.

Kaj je reiki in kako deluje?

Kaj je reiki terapija?
Reiki je nežna tehnika naravnega zdravljenja, ki se izvaja s polaganjem rok, v živo ali na daljavo. Je univerzalna življenjska energija, ki telo povrne v pravo ravnovesje in pomaga pri vsakodnevnih težavah, predvsem pri pomanjkanju energije in različnih zdravstvenih težavah.

Kako deluje?
Reiki ima zelo sproščujoč učinek na um, telo in duha. Odstranjuje bolečine, blokade, stabilizira čustva in celostno deluje na človeka. Je odlična podpora pri kakršnemkoli zdravljenju in telesu da še večjo moč samozdravljenja. Reiki tudi okrepi našo intuicijo in nam da zaupanje v naše sposobnosti.

Kako poteka?
Izvajalec reikija med terapijo deluje kot prevodnik univerzalne energije oz. njen posrednik. Pri tem je zelo pomembno, da z reikijem ne moremo nikomur škodovati. Prejemnik reikija je običajno v ležečem položaju, oči ima zaprte. Energija je tako nežna in sproščujoča, da prejemnik lahko vmes tudi zaspi. Običajno pretok energije občutimo kot prijetno toploto ali mravljince, vendar se doživljanje razlikuje pri vsakem posamezniku. Med terapijo lahko čutimo tudi močnejši odziv čustev (žalosti, jeze, strahu …), saj reiki poskrbi, da vsa nakopičena in potlačena čustva pridejo na plano.
Za izvajanje reikija mora izvajalec prejeti uglasitev oz. iniciacijo, ki jo prejme na tečaju za vsako stopnjo posebej.

Moje izkušnje z reikijem
Sama sem v zadnjih letih opravila 3 stopnje reiki tečajev.
Prva stopnja je namenjena predvsem samozdravljenju, je pa možno zdraviti tudi druge s polaganjem rok.
Druga stopnja količino reiki energije in učinkovitost zdravljenja močno poveča, omogoča pa tudi zdravljenje na daljavo.
Tretja stopnja pretok reiki energije še okrepi, omogoča zdravljenje drugih v živo in na daljavo, hkrati pa sproži v človeku še močnejše čiščenje in uravnovešanje na različnih ravneh.
Doslej sem uporabljala reiki predvsem za svojo podporo in povezovanje z energijo – za zdravljenje in povečanje energije. Reiki energija me vedno prizemlji in osredišči ter me napolni z novo močjo. Občasno ga uporabljam tudi za podporo mojim najbližjim, zdaj pa ga želim ponuditi tudi širše.

 

Prijava, cena in potek srečanja

Srečanje v dvoje Moč v tebi je kombinacija svetovanja o visoki senzitivnosti pri tebi in tvojem otroku, vodenja skozi čustveni proces ter reiki terapije.

Dobiva se v živo v prijetnem prostoru v Preserjah pri Radomljah (okolica Domžal), kjer se najprej malo pogovoriva in spoznava, da mi poveš, kaj te je pripeljalo na srečanje. Nato te popeljem skozi reiki terapijo, ki traja približno pol ure, zaključiva pa s pogovorom in občutki po reiki terapiji, ki te bo umirila, ti dala nove energije in morda prebudila tudi močnejša čustva v tebi.
Celotno srečanje traja približno uro in pol.

Cena srečanja je to poletje le 40 €.

Ker tako obliko podpore ponujam prvič, bodo ta srečanja letošnje poletje po zelo ugodni ceni – samo 40 eur, ker si to podporo želim približati čim večim ljudem in dobiti več izkušenj s takim delom.

Za prijavo na srečanje izpolni obrazec, ki se odpre ob kliku na spodnji gumb.
Po prijavi boš na e-mail naslov prejela potrditveno sporočilo z nadaljnjimi navodili in podatki za plačilo srečanja. 

V sporočilu bo tudi povezava na koledar s termini v juliju in avgustu, kjer si lahko rezerviraš čas za najino srečanje.

Termini so ob torkih in četrtkih ob 10h in 17h:
– v juliju: 11., 16., 18., 23., 25., 30.
– v avgustu: 1., 20., 22., 27., 29.
Svoj termin izbereš s klikom na koledarju, ki ga najdeš v sporočilu po prijavi.

4

Kdo sem in zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Erika, mentorica za visoko senzitivne mame in otroke. Tudi sama sem visoko senzitivna ženska, žena precej prizemljenemu možu in mama trem najstniškim hčerkam, pri katerih se v različnih odtenkih prepletata visoka senzitivnost in močna volja. Družina in odnosi mi veliko pomenijo, a pri tem želim tudi spoznavati sebe, uživati v svoji življenju in živeti svoje poslanstvo. Rada imam tišino, sprehode v naravi, globoke pogovore, jogo in meditacijo, kar me vse zelo podpira pri uravnovešenem življenju z visoko senzitivnostjo.

Pri svojem delu pomagam visoko senzitivnim mamam do globlje umirjenosti, več energije in notranje stabilnosti. Podpiram jih, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko senzitivnostjo. Ko bolje poskrbijo zase in so bolj v stiku s sabo, lahko bolje začutijo tudi svojega otroka in ga podprejo v njegovi edinstvenosti.

Ko sem izvedela za visoko senzitivnost, se mi je odprl nov svet, saj sem sebe in svoje hčerke začela doživljati v povsem novi perspektivi, predvsem pa sem našla orodja, kako bolje podpreti sebe in rahločutno vzgajati hčerke. V marsičem sem sicer hčerke čisto intuitivno zelo dobro podpirala in vzgajala že od rojstva. Veliko sem se izobraževala, opazovala, kaj deluje v praksi in se z njimi veliko pogovarjala. 

Zelo rada se učim in berem. O vzgoji sem brala, še preden sem imela svoje otroke, kasneje pa še dodatno zajemala znanje iz mnogih virov. Največ sem se naučila iz knjig Jesperja Juula in pri sodelovanju s Familylabom, kjer sem se udeležila tudi različnih izobraževanj. V zadnjih letih sem se veliko ukvarjala s svojimi čustvi ter diplomirala kot vodja skupinskega čustvenega procesa po metodi F.E.E.L. Med izobraževanjem sem se soočila z mnogimi svojimi potlačenimi čustvi, naučila pa sem se tudi podpreti druge v čustvenem procesu znotraj skupine. Tako so ena mojih najljubših tem ravno močna čustva, pri katerih s posebnim veseljem pomagam tudi tebi in tvojemu otroku.

V iskanju podpore zase sem se srečala tudi z reikijem, ki me je tako navdušil, da sem opravila tečaj za tri stopnje reikija. Doslej sem ga uporabljala predvsem za svojo podporo in povezovanje z energijo – za zdravljenje in povečanje energije. Občasno ga uporabljam tudi za podporo mojim najbližjim, zdaj pa ga želim ponuditi tudi širše.

Seveda mi v vseh teh letih pri vzgoji hčerk pogosto ni bilo lahko in želela bi si, da bi vse te stvari, ki jih vem zdaj, vedela že mnogo prej, ker bi me veliko manj skrbelo, kaj vse delam narobe. Še vedno delam napake, a moje tri “učiteljice” poskrbijo, da se pri tem vsakič tudi kaj novega naučim. 

Z veseljem bom svoje izkušnje in znanje posredovala tudi tebi, saj je moje srčno poslanstvo, da skupaj s tabo pomagam zgraditi bolj naklonjen svet visoko senzitivnim otrokom in mamam, da lahko bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke senzitivnosti.

Erika Plevel 2024 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti