Spletni dogodek

Kako vzgajati visoko senzitivnega otroka?

za mame, ki imajo zelo občutljivega, čustvenega in zahtevnega otroka

od ponedeljka, 11. marca, do petka, 15. marca 2024

Komu je dogodek namenjen?

Dogodek je zate, če si mama zelo občutljivega, čustvenega in zahtevnega otroka ter si želiš z njim bolj umirjeno živeti in bolje poskrbeti zase. Želiš si več energije, bolj obvladljiva čustva in več miru v sebi.

Kako veš, ali je ta dogodek res zate?

Kako ti bo dogodek pomagal?

lucka

Bolje boš razumela otrokovo (in tudi svojo) visoko senzitivnost in močno voljo.

lucka

Spoznala boš 3 napake, ki jih mame pogosto delamo pri vzgoji visoko senzitivnih otrok ter kaj lahko narediš drugače.

lucka

Odgovorila bom na tvoja vprašanja in izzive, s katerimi se vsakodnevno soočaš pri vzgoji otroka.

lucka

Povedala ti bom en kup uporabnih idej, ki preizkušeno delujejo pri visoko senzitivnih otrocih.

lucka

Dobila boš večjo jasnost, da boš bolj zaupala v svoje znanje in intuicijo (in manj v mnenje drugih ljudi), ko gre za tvojega otroka.

lucka

Povezala se boš z drugimi mamami s podobnimi izzivi ter ugotovila, da nisi sama in da s tvojim otrokom ni nič narobe.

Kako bo dogodek potekal?

Spletni dogodek bo potekal 5 dni – od ponedeljka, 11. marca, do petka, 15. marca 2024.
Odvijal se bo v živo preko Zooma in v zaprti FB skupini, kjer se bomo družile, povezovale in kjer bodo na voljo tudi posnetki seminarjev, če ne boš utegnila biti v živo z mano. 
FB skupina bo vrata odprla 7. marca, prošnjo za pridružitev pa lahko oddaš že takoj po prijavi, da kasneje ne pozabiš. 

V petih dneh ti bom predstavila dva seminarja in odgovarjala na tvoja vprašanjaVem, da imaš že veliko znanja ter da si kot mama dobro uglašena s svojim otrokom. A včasih te drugi ljudje in tvoj notranji kritik prepričajo, da nimaš prav in da je s tvojim otrokom nekaj narobe.

Pridi na dogodek po novo motivacijo za nežno vzgojo po meri tvojega visoko senzitivnega otroka.

Program dogodka

ponedeljek, 11.3., ob 19h:
3 napake, ki jih mame delamo pri vzgoji visoko senzitivnega otroka

sreda, 13.3., ob 11h:
 odgovori na tvoja vprašanja

petek, 15.3., ob 19h:
5 preizkušenih idej pri vzgoji visoko senzitivnega otroka

Izkušnje udeleženk preteklih dogodkov

»Predavanje je bilo zelo izčrpno in povedano ima smisel. Dobila sem potrditev, da spadam v to skupino in da je visoko senzitiven tudi moj sin. In zavedanje, da lahko nekaj naredim, da bom čim večkrat odreagirala na način, ki bo mojemu otroku omogočil oporo.«

Sara

»Predvsem sem našla v vsem povedanem sebe. Pa tisto, da otrok ni kriv za naše počutje in nas odziv. Pa od Juula citat, da frustracija in jok morata biti. Pa kako če
otroku pustiš prostor, da čustveni izbruh traja veliko manj časa. Skratka meni je bilo predavanje zelo všeč. Tako da sva ga z možem danes ob jutranji kavici še enkrat poslušala.
«

Teja

»Hvala Erika. Super vsebina in tako dragocena.«

Petra

»Super je bilo, potrdila vse moje misli, hvala.«

Saša

»Veliko tistih aha trenutkov. Ko je Erika ubesedila točno tisto, kar sem že sama pri sebi opažala, vendar nisem znala točno povezati v neko smisleno celoto. Predvsem to, kako izbruhnemo kot vulkan in da je naša reakcija velikokrat posledica naših nepredelanih čustev.«

Mateja

»Ko ima moj otrok težka čustva oz. izbruh, bom probala samo bit in zdržat s tem, brez da mene vrže v nek odziv.«

Sonja

»Najbolj me je nagovorilo to, da si želim pogledati mojo
čustveno prtijago, da moram poskrbeti zase in si
napolniti baterije. Pa tudi na izražanju čustev me še
čaka nekaj dela.
«

Anita

Kakšna je cena in kje se prijaviš?

 

Cena spletnega dogodka je samo 17 €.

Na dogodek se prijaviš s klikom na spodnji gumb, ki te pelje v spletno trgovino, kjer opraviš nakup.

Dogodek lahko plačaš z nakazilom preko TRR, s kreditno kartico ali preko PayPal-a.

Po nakupu boš na e-mail naslov prejela potrditveno sporočilo z nadaljnjimi navodili in povabilom v FB skupino za dogodek.
Če sporočila ne najdeš, preveri mapo Promocije in Vsiljeno pošto (Spam).

4

Kdo sem in zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Erika, visoko senzitivna ženska, žena precej prizemljenemu možu in mama trem hčerkam, pri katerih se v različnih odtenkih prepletata visoka senzitivnost in močna volja. Družina in odnosi mi veliko pomenijo, a pri tem želim tudi spoznavati sebe, uživati v svoji življenju in živeti svoje poslanstvo. Rada imam tišino, sprehode v naravi, globoke pogovore, jogo in meditacijo, kar me vse zelo podpira pri uravnovešenem življenju z visoko senzitivnostjo.

Pomagam visoko senzitivnim mamam do globlje umirjenosti, več energije in notranje stabilnosti. Podpiram jih, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko senzitivnostjo. Ko bolje poskrbijo zase in so bolj v stiku s sabo, lahko bolje začutijo tudi svojega otroka in ga podprejo v njegovi edinstvenosti.

Ko sem izvedela za visoko senzitivnost, se mi je odprl nov svet, saj sem sebe in svoje hčerke začela doživljati v povsem novi perspektivi, predvsem pa sem našla orodja, kako bolje podpreti sebe in rahločutno vzgajati hčerke. V marsičem sem sicer hčerke čisto intuitivno zelo dobro podpirala in vzgajala že od rojstva. Veliko sem se izobraževala, opazovala, kaj deluje v praksi in se z njimi veliko pogovarjala. 

Zelo rada se učim in berem. O vzgoji sem brala, še preden sem imela svoje otroke, kasneje pa še dodatno zajemala znanje iz mnogih virov. Največ sem se naučila iz knjig Jesperja Juula in pri sodelovanju s Familylabom, kjer sem se udeležila tudi različnih izobraževanj. V zadnjih letih sem se veliko ukvarjala s svojimi čustvi ter diplomirala kot vodja skupinskega čustvenega procesa po metodi F.E.E.L. Med izobraževanjem sem se soočila z mnogimi svojimi potlačenimi čustvi, naučila pa sem se tudi podpreti druge v čustvenem procesu znotraj skupine. Tako so ena mojih najljubših tem ravno močna čustva, pri katerih s posebnim veseljem pomagam tudi tebi in tvojemu otroku.

Seveda mi v vseh teh letih pri vzgoji hčerk pogosto ni bilo lahko in želela bi si, da bi vse te stvari, ki jih vem zdaj, vedela že mnogo prej, ker bi me veliko manj skrbelo, kaj vse delam narobe. Še vedno delam napake, a moje tri “učiteljice” poskrbijo, da se pri tem vsakič tudi kaj novega naučim. 

Z veseljem bom svoje izkušnje in znanje posredovala tudi tebi, saj je moje srčno poslanstvo, da skupaj s tabo pomagam zgraditi bolj naklonjen svet visoko senzitivnim otrokom in mamam, da lahko bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke senzitivnosti.

Erika Plevel 2024 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti