4-urna delavnica v živo v Trzinu

Od nenehne utrujenosti
do več energije in miru v sebi

v petek, 27. januarja 2023, ob 17h

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena tebi, če si preutrujena visoko senzitivna mama, ki je nenehno brez energije in preplavljena s čustvi, saj verjetno veliko bolj skrbiš za druge kot zase. Primerjaš se z drugimi, ki zmorejo več, zato se ti zdi, da je s tabo nekaj narobe. Želiš si več energije, bolj obvladljiva čustva in več miru v sebi.

»Erika je s svojo iskrenostjo, odprtostjo in deljenjem lastnih izkušenj v skupini ustvarila dragocen prostor, v katerem smo udeleženci lahko varno podelili naše misli in občutke. Moje najpomembnejše spoznanje iz obiskovanja skupine je, da je biti visoko senzitiven pravzaprav velik dar in ne šibkost, saj v sebi skrivamo toliko enih talentov, rahločutnosti ter občutka za soljudi in lepši svet! Da pa bi vse to zmogli, je izjemnega pomena, da znamo dobro poskrbeti zase, česar se prej nisem dovolj zavedala. Skupina je bila zame dragocena “jata”, ki mi je dala krila v marsikaterem pogledu!«

Tina

Kako veš, ali JE ta delavnica zate?

Kako veš, da ta delavnica NI zate?

“Skupina me je zelo obogatila. Najdragocenejši je bil občutek olajšanja, da dejansko obstajajo ljudje, ki me lahko razumejo, ker imajo sami podobne izkušnje. Ob soudeležencih, ki ste se spopadali s podobnimi situacijami v življenju in mi znali tenkočutno prisluhniti, ko sem govorila o svojih izzivih, sem se počutila sprejeto in opogumljeno.
Hvala vam!
Hvala, Erika, da si ustvarila prostor, kjer smo se srečali, se povezali in si pomagali – drug drugemu in sami sebi.”

Ajda

Kako ti bo delavnica pomagala?

lucka

Bolje boš razumela, kako deluje tvoje visoko senzitivno telo in zakaj si tako pogosto utrujena.

lucka

Bolj ti bo jasno, zakaj tako intenzivno čutiš in zakaj se ti zdijo tvoja čustva neobvladljiva.

lucka

Slišala boš izkušnje drugih visoko senzitivnih mam in ugotovila, da nisi sama in da nisi čudna zaradi svojih izzivov.

lucka

Bolj boš prišla v stik s svojim telesom in čustvi v njem.

lucka

Prepoznala boš namen in dragocenost svojih čustev.

lucka

Povezala se boš z drugimi visoko senzitivnimi in čustvenimi ženskami, kar ti bo zelo pomagalo pri sprejemanju in razumevanju sebe.

»Všeč mi je bilo, da sem lahko končno spregovorila o stvareh, ki so mi pomembne, pa se je pri vsakdanjih srečanjih z znanci in prijatelji o njih težko pogovarjati. Razumevanje, občutek, da sem bila slišana, da nisem edina, olajšanje, da je vse v redu, spodbuda, da globje raziščem določene stvari. Ideje, kako si kot VSO olajšati vsakdanje življenje v tem norem svetu. Tudi to, da je bila manjša skupina in primerno vzdušje, da sem lahko sproščeno spregovorila o temah, o katerih sicer težko govorim.«

Neva

Kako bo delavnica potekala?

Na delavnici ti bom predstavila, kako deluje tvoje visoko senzitivno telo, zakaj tako intenzivno čustvuješ in kako to vpliva na tvoje vsakodnevno življenje in nenehno utrujenost.

Povedala ti bom 3 korake, ki meni in mamam, s katerimi delam, vsakodnevno pomagajo biti bolj v stiku s sabo in s svojimi čustvi.

Preko praktičnih vaj te bom vodila, da se boš bolj povezala s svojim telesom, njegovimi občutki in potrebami.

Začutila boš povezanost z drugimi visoko senzitivnimi mamami ter se počutila manj sama in čudna s svojimi bremeni.

Prijava in cena delavnice

Delavnica bo potekala v živo v petek, 27. januarja 2023, od 17h do 21h v Studiu Eviana v Trzinu.

Število udeleženk na delavnici je omejeno.

Cena 4-urne delavnice je 57 €.

Za prijave do ponedeljka, 23. januarja 2023, je cena le 37 €.

Na delavnico se prijaviš z obrazcem, ki se odpre ob kliku na spodnji gumb.

Po prijavi boš na e-mail naslov prejela potrditveno sporočilo z nadaljnjimi navodili in podatki za plačilo. Tvoje mesto na delavnici je potrjeno po nakazilu na TRR.

Kdo sem in zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Erika, visoko senzitivna ženska, žena in mama trem hčerkam, pri katerih se v različnih odtenkih prepletata visoka senzitivnost in močna volja. Družina in odnosi mi veliko pomenijo, a pri tem želim tudi spoznavati sebe, uživati v svoji koži in živeti svoje poslanstvo. Rada imam tišino, sprehode v naravi, globoke pogovore, jogo in meditacijo.

Pomagam visoko senzitivnim mamam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko senzitivnostjo. Ko bolje poskrbijo zase in so bolj v stiku s sabo, lahko bolje začutijo tudi svojega otroka, ga razumejo in podprejo v njegovi edinstvenosti.

Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari. Ne domišljam si, da poznam vse odgovore, se pa zelo rada učim in verjamem, da se bom skupaj z visoko senzitivnimi mamami učila še naprej.

Z veseljem in predanostjo te spremljam na poti do globlje umirjenosti, več energije in notranje moči za bolj povezane odnose in življenje po tvoji meri. 

Več o meni lahko prebereš TUKAJ.

Erika Plevel 2021 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti