Brezplačni spletni dogodek

Močna čustva
so
moja moč

bo potekal od ponedeljka, 7. marca do petka, 11. marca 2022

Komu je spletni dogodek namenjen?

 • Spletni dogodek je namenjen visoko občutljivim in čustvenim ženskam, ki si želite bolje razumeti svoja čustva, priti bolj v stik z njimi in začutiti, kaj se skriva spodaj pod vašim močnim čutenjem. Začutili boste, da močna čustva niso vaše breme in napaka, ampak vaša velika moč in dragocenost.

Spletni dogodek
Močna čustva so moja moč
JE za vas, če:

Spletni dogodek
Močna čustva so moja moč
NI za vas, če:

Vabim vas, da se mi pridružite na 

5-dnevnem brezplačnem spletnem dogodku,

kjer se bomo posvetili našim močnim čustvom in
dragoceni moči, ki jo skrivajo v sebi.

 

Močno čustveno odzivanje je ena od pomembnih sestavin visoke občutljivosti in pogosto precej prispeva, da visoko občutljivi odrasli in otroci hitreje pridemo do točke, ko je vsega preveč in nas čustva preplavijo. Takrat lahko izbruhnemo na druge ali se zapremo vase.

Tako prijetna kot neprijetna čustva doživljamo veliko globlje in intenzivneje, kar nam je pogosto velik izziv, saj se večina med nami s svojimi močnimi čustvi v otroštvu ni naučila ravnati na zdrav način.

Otroci vse te močne občutke v sebi še težje razumejo ter zaradi svoje nezrelosti in pomanjkanja izkušenj težko sami regulirajo, zato potrebujejo ob sebi stabilne starše, ki jim predstavljajo varen pristan.

Žal večina staršev zaradi slabih izkušenj iz svojega otroštva ni dovolj opremljena, da bi bila kos tej nalog. Ko v naše življenje pridejo otroci s podobno močnimi čustvi, ponavadi njihova močna čustva delujejo kot sprožilec, ki tudi vsa naša (pogosto potlačena) čustva potegne na dan. Zalotimo se, da ob taki reakciji sami sebe ne prepoznamo in ne razumemo, zakaj tako odreagiramo. Vse bolj se počutimo nemočne, nesposobne in izčrpane ter se vrtimo v začaranem krogu svojih čustev, pa tudi čustev drugih ljudi okoli nas.

Dobra novica je, da se lahko naučimo bolje razumeti svoja čustva, jih sprejeti ter priti bolj v stik z njimi in pomembnimi sporočili, ki nam jih prinašajo. Na ta način lahko svojo zmožnost biti z močnimi čustvi precej povečamo. To zahteva nekaj truda in vaje, a nam prinaša veliko zadovoljstva in boljše odnose v družini.

Kako vam bo spletni dogodek pomagal?

lucka

Bolje boste razumeli, zakaj vas je strah močnih čustev.

lucka

Bolj vam bo jasno, zakaj tako intenzivno čutite in zakaj se vam zdijo vaša čustva neobvladljiva.

lucka

Lažje boste zdržali s svojimi močnimi čustvi.

lucka

Bolje boste razumeli, kaj se skriva pod vašimi močnimi čustvi.

lucka

Prejeli boste nekaj konkretnih idej, kako upočasniti, biti bolj prisotni v telesu in s svojimi čustvi.

lucka

Prepoznali boste dragocenost svojih čustev.

lucka

Slišali boste izkušnje drugih in ugotovili, da niste sami in da niste čudni zaradi svojih močnih občutkov.

lucka

Povezali se boste z drugimi visoko občutljivimi in čustvenimi ženskami, kar vam bo zelo pomagalo pri sprejemanju in razumevanju sebe.

Kako bo spletni dogodek potekal?

 • Spletni dogodek bo potekal 5 dni – od ponedeljka, 7. marca do petka, 11. marca 2022.

  Vse se bo dogajalo preko Zooma in v zaprti Facebook skupini »Spletni dogodek Močna čustva so moja moč«, kjer se bomo družili, pogledali pa si boste tudi posnetke naših srečanj, če ne boste utegnili biti v živo z mano.

  V petih dneh se bodo izmenjevali kratki seminarji, po katerih bo čas tudi za pogovor in delitev vaših izkušenj ter vaje, ki vam bodo pomagale priti bolj v stik s svojim telesom in čustvi.

Urnik spletnega dogodka

 1. 1. dan: ponedeljek zvečer ob 19.30:
  seminar in pogovor Zakaj se nam zdi, da so naša čustva premočna?
 2.  
 3. 2. dan: torek dopoldne ob 10.30:
  meditacija Prisotnost v telesu
 4.  
 5. 3. dan: sreda zvečer ob 19.30:
  seminar in pogovor Kako si pomagamo ob močnih čustvih?
 6.  
 7. 4. dan: četrtek dopoldne ob 10.30:

vaja Spoznavanje naših čustev

 1. 5. dan: petek zvečer ob 19.30:

seminar in pogovor Od preplavljenosti s čustvi do notranje moči

O meni

Sem Erika, visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. Pomagam staršem visoko občutljivih otrok, da svoje otroke bolje razumejo in lažje sprejmejo ter jih podprejo na njihovi edinstveni poti, ob tem pa tudi dobro poskrbijo zase.
Visoko občutljivim odraslim pomagam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko občutljivostjo.
Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari.
Z veseljem in predanostjo vas spremljam na poti od preplavljenosti z dražljaji in čustvi do notranje moči in svobode!
Več o meni lahko preberete TUKAJ.

Erika Plevel 2021 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti