Vam večkrat rečejo, da ste preveč občutljivi?

Tvoja visoka senzitivnost in močna čustva so lahko tvoja moč!

Naložite si praktičen vodnik z vprašalnikom, ki vam bo pomagal ugotoviti, če ste vi ali vaš otrok visoko občutljivi ter vam pojasnil pet razlogov, zakaj je to pomembno vedeti.

Regratova lučka je kotiček za visoko občutljive otroke in odrasle.

 Ta kotiček sem ustvarila z namenom, da povežem visoko občutljive odrasle in starše visoko občutljivih otrok, ki se pogosto počutimo sami in nerazumljeni. Želim, da s podporo drug drugemu pomagamo spoznati in sprejeti svojo občutljivost ter videti njeno dragocenost in moč.

Moja podpora

Spletni dogodek

Kako vzgajati visoko senzitivnega otroka?

Svetovalni kotiček

Individualno svetovanje za visoko senzitivne mame

Spletni tečaj

Kako preživeti in zaživeti kot visoko senzitivna mama?

Spletna družina

Spletno članstvo za visoko senzitivne mame

Stranke o delu z mano

Vam večkrat rečejo, da ste preveč občutljivi?

Ali pa se vam zdi, da to velja za vašega otroka?

Potem ste na pravem mestu. Lahko se sprostite in uživate v družbi podobnih, saj vas zelo dobro razumem.

 Z vami in vašim otrokom ni nič narobe, takih nas je 15 do 20% ljudi, a se žal o tem (pre)malo govori in piše. 

O meni

Živjo, sem Erika in visoko senzitivnim mamam ponujam varen kotiček in toplo podporo, da pridejo do globlje umirjenosti, več energije in notranje trdnosti.❤️

Sem Erika Plevel, visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. Najstarejša je visoko občutljiva in moja največja motivacija za raziskovanje visoke občutljivosti. Tudi mlajši dve imata nekaj značilnosti visoko občutljivih, vendar so te manj izrazite.

Moja pot spoznavanja z visoko občutljivostjo se je pravzaprav začela aprila 2016, ko sem v nekaj dneh dopolnila 40 let, po 15 letih dala odpoved v službi ter obiskala seminar o visoko občutljivih otrocih. Na tem seminarju nisem dobila le potrditve, da je moja najstarejša hčerka res visoko občutljiva, jasno mi je postalo, da velika večina značilnosti velja tudi zame.