BREZPLAČNO SPLETNO DRUŽENJE REGRATOVIH LUČK

20. novembra 2020 od 20:00 do 21:30
preko Zooma

SKUPINA JE POLNA, ZATO PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!

Dovolite sončnim žarkom, da osvetlijo in ogrejejo vašo jesensko pokrajino.
Dovolite, da se drugi ljudje dotaknejo vašega srca.

Druženje regratovih lučk je namenjeno visoko občutljivim odraslim in/ali staršem visoko občutljivih otrok:

  • ki vas zanima, kako je v družbi drugih regratovih lučk (beri: visoko občutljivih odraslih in staršev visoko občutljivih otrok),
  • ki ste že bili na različnih dogodkih Regratove lučke, pa si želite ponovnega povezovanja,
  • ki si želite spoznavanja in povezovanja s sebi podobnimi (morda boste presenečeni, koliko imamo skupnega samo zaradi visoke občutljivosti),
  • ki menite, da spletna srečanja niso za vas, pa si vseeno želite poskusiti in izkusiti varno bližino in povezovanje brez prevelikega tveganja,
  • ki do sedaj še niste našli časa, poguma, energije, denarja, zaupanja, da bi prišli pogledat, kako se imamo na dogodkih Regratove lučke.

V teh časih in ob vseh omejitvenih ukrepih še toliko bolj potrebujemo povezovanje in po mojih izkušnjah tudi preko spleta lahko ustvarimo prijetno, varno in udobno bližino. Ni povsem enako kot v živo, a ob dobri družbi na drugi strani ekrana se lahko temu precej približamo.

Srečanje bomo začeli s kratko meditacijo in predstavitvijo udeležencev, nato pa bo sledila izmenjava izkušenj in izzivov. Sodelovali boste lahko po svojih močeh, željah in potrebah.

Število udeležencev je omejeno na osem, da se boste res lahko počutili udobno in varno ter ne bodo vaši visoko občutljivi radarji preveč obremenjeni.

Srečanje bo potekalo preko Zooma. Povezavo in navodila za dostop boste prejeli en dan pred srečanjem.

Toplo povabljeni, da se (spet) srečamo, spoznamo in povežemo – v teh časih, ko je to še toliko bolj pomembno!

Pridite v družbo ljudi, ki vas verjetno razumejo in čutijo veliko bolj, kot si lahko predstavljate, čeprav jih morda ne poznate.

Pridite po odmerek sprejemanja, razumevanja, varnosti, topline in povezanosti. Potrebujete le kanček poguma, da doživite nekaj novega.

Prijavite se lahko najpozneje do 19. novembra 2020 oziroma do zapolnitve prostih mest s klikom na gumb PRIJAVA, kjer vpišete svoje podatke.

Več informacij: erika@regratovalucka.si