Brezplačni spletni seminar

3 koraki do
samozaupanja pri
visoko senzitivnem otroku

v četrtek, 30. marca 2023, ob 19.30

Spletni seminar je zate, če:

Vabim te na brezplačni spletni seminar, kjer bom predstavila 3 korake, ki bodo pomagali tvojemu visoko senzitivnemu otroku do večjega samozaupanja, poguma in samozavesti

Dogodek je namenjen visoko senzitivnim mamam visoko senzitivnih otrok. Visoko senzitivne mame namreč potrebujemo še posebej veliko podpore pri vseh izzivih s svojo in otrokovo visoko senzitivnostjo.

Ti otroci so pogosto introvertirani, se težje znajdejo v večji skupini ljudi, dlje potrebujejo, da se vključijo v družbo in v marsičem so drugačni od drugih otrok, a hkrati v sebi skrivajo mnoge dragocene lastnosti in talente.

Te lastnosti in talenti pa lahko zažarijo in zacvetijo šele takrat, ko se otroci zares dobro počutijo v svoji koži in zaupajo vase, kar je za visoko senzitivne otroke pogosto še poseben izziv. 

Kako ti bo spletni seminar pomagal?

lucka

Še bolje boš razumela in spoznala svojega visoko senzitivnega otroka.

lucka

Prejela boš konkretne ideje, kako lahko vsakodnevno podpiraš otroka, da bo bolj zaupal vase.

lucka

Povezala se boš z drugimi visoko senzitivnimi mamami in ugotovila, da nisi sama.

lucka

Bolj jasno boš videla, kako pa je s tvojim samozaupanjem.

lucka

Prepoznala boš, kaj je tvoj naslednji korak, da otroka bolj opolnomočiš.

lucka

Pomirila se boš, ko boš videla, da marsikaj že delaš prav.

lucka

Ugotovila boš, kaj lahko ti sama pri sebi še narediš, da pomagaš otroku.

lucka

Dobila boš odgovore na svoja vprašanja, ki te mučijo v zvezi s samozaupanjem tvojega otroka in tebe.

Pridruži se brezplačnemu spletnemu seminarju,

ki bo potekal

v četrtek, 30. marca 2023, ob 19.30.

Dogodek boš lahko spremljala preko Zooma in v zaprti Facebook skupini,
kjer se bomo družile, pogledala pa si boš lahko tudi posnetek seminarja, če ne boš utegnila biti v živo z mano.

Kako bo spletni seminar potekal?

Spletni seminar se bo začel ob 19.30 in bo trajal 1,5 do 2 uri.
Na njem ti bom predstavila 3 korake in veliko konkretnih idej, ki jih boš lahko takoj preizkusila v praksi.  

Po predavanju pa se bomo posvetile vprašanjem in primerom iz življenja mam, ki se boste seminarja udeležile, na primer:

Kdo sem in zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Erika, visoko senzitivna ženska, žena in mama trem hčerkam. Kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov se rada učim novih stvari, obožujem knjige, globoka razmišljanja in še globlje pogovore. Rada imam tišino, sprehode v naravi, jogo in vse, kar me bolj povezuje s sabo.

Pomagam visoko senzitivnim mamam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko senzitivnostjo. Ko bolje poskrbijo zase in so bolj v stiku s sabo, lahko bolje začutijo tudi svojega otroka, ga razumejo in podprejo v njegovi edinstvenosti.

Tudi vse tri moje hčerke so visoko senzitivne, a vsaka na svoj način, kar mi predstavlja veliko motivacijo za učenje o sebi in njih. Na spletnem seminarju ti bom podala konkretne ideje, ki so meni pomagale v zadnjih 15 letih vzgoje mojih treh hčerk. 

Kljub temu, da sem za visoko senzitivnost izvedela »šele« pred sedmimi leti, sem v marsičem hčerke čisto intuitivno zelo dobro podpirala in vzgajala že od rojstva. Veliko sem se izobraževala, opazovala, kaj deluje v praksi in se z njimi veliko pogovarjala.

Zdaj, ko so hčerke že malo večje, vidim, da se vse bolj kažejo sadovi moje vzgoje in tudi lastne osebnostne rasti, s katero sem se v preteklih letih tudi veliko ukvarjala. Bolj ko odraščajo, bolj prihaja do izraza njihovo zaupanje vase in samostojnost, predvsem pa mi je všeč njihova odločenost, da sledijo svoji poti. To pa ne pomeni, da nimamo več izzivov.

Seveda mi v vseh teh letih pogosto ni bilo lahko in želela bi si, da bi vse te stvari, ki jih vem zdaj, vedela že mnogo prej, ker bi me veliko manj skrbelo, kaj vse delam narobe. Še vedno delam napake, a moje tri “učiteljice” poskrbijo, da se pri tem vsakič tudi kaj novega naučim. 

Z veseljem bom svoje izkušnje in znanje posredovala tudi tebi, saj je moje srčno poslanstvo, da skupaj s tabo pomagam zgraditi bolj naklonjen svet visoko senzitivnim otrokom in mamam, da lahko bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke senzitivnosti. 

Erika Plevel 2023 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti