Brezplačni spletni seminar

Najpomembnejša stvar, ki jo potrebuje tvoj visoko senzitiven otrok

Komu je seminar namenjen?

Brezplačni spletni seminar je zate, če si visoko senzitivna mama in imaš visoko senzitivnega otroka,
pa se večkrat čutiš nemočna in obupana, ker te skrbi,
kako se bo tvoj otrok znašel v svetu, ki ni preveč naklonjen visoki senzitivnosti.
Visoko senzitivni otroci so v marsičem posebni in drugačni od drugih otrok,
a hkrati v sebi skrivajo mnoge dragocene lastnosti in talente.
V seminarju ti bom zaupala najpomembnejšo stvar, ki jo potrebuje visoko senzitiven otrok
in ti bo pomagala bolje podpreti tvojega visoko senzitivnega otroka.

V tem spletnem seminarju:

lucka

ti povem napomembnejšo stvar, ki jo po mojih izkušnjah potrebuje visoko senzitiven otrok, a mame kar prevečkrat pozabimo nanjo

lucka

ti razložim, zakaj je ta stvar tako pomembna ravno pri visoko senzitivnih otrocih

lucka

ti podam nekaj idej, kaj lahko že takoj narediš, da pomagaš svojemu otroku

lucka

ti nudim razumevanje, tolažbo in opomnik, da nisi sama in da že nosiš v sebi vse potrebno, s čimer lahko podpreš svojega otroka, da zasije v vseh svojih čudovitih lastnostih in talentih

Klikni na gumb, kjer se ti odpre obrazec s podatki za brezplačno prijavo! 

Po prijavi boš dobila dostop do spletne učilnice na moji spletni strani,
kjer se registriraš z uporabniškim imenom in geslom ter takoj dobiš dostop do spletnega seminarja.
Prav tako boš povezavo za dostop prejela tudi v potrditvenem sporočilu na tvoj e-mail naslov.

Kdo sem in zakaj bi zaupala ravno meni?

Sem Erika, visoko senzitivna ženska, žena in mama trem hčerkam, pri katerih se v različnih odtenkih prepletata visoka senzitivnost in močna volja. Družina in odnosi mi veliko pomenijo, a pri tem želim tudi spoznavati sebe, uživati v svoji koži in živeti svoje poslanstvo. Rada imam tišino, sprehode v naravi, globoke pogovore, jogo in meditacijo.

Pomagam visoko senzitivnim mamam, da bolje spoznajo sebe in se naučijo bolj polno živeti s svojo visoko senzitivnostjo. Ko bolje poskrbijo zase in so bolj v stiku s sabo, lahko bolje začutijo tudi svojega otroka, ga razumejo in podprejo v njegovi edinstvenosti.

Izhajam iz lastnih izkušenj ter pridobljenega znanja na različnih področjih, saj se kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov nenehno izobražujem in učim novih stvari. Ne domišljam si, da poznam vse odgovore, se pa zelo rada učim in verjamem, da se bom skupaj z visoko senzitivnimi mamami učila še naprej.

Kljub temu, da sem za visoko senzitivnost izvedela »šele« pred sedmimi leti, sem v marsičem hčerke čisto intuitivno zelo dobro podpirala in vzgajala že od rojstva. Veliko sem se izobraževala, opazovala, kaj deluje v praksi in se z njimi veliko pogovarjala. Zdaj, ko so hčerke že malo večje, vidim, da se vse bolj kažejo sadovi moje vzgoje in tudi lastne osebnostne rasti, s katero sem se v preteklih letih tudi veliko ukvarjala. Bolj ko odraščajo, bolj prihaja do izraza njihovo zaupanje vase in samostojnost, predvsem pa mi je všeč njihova odločenost, da sledijo svoji poti. To pa ne pomeni, da nimamo več izzivov.

Seveda mi v vseh teh letih pogosto ni bilo lahko in želela bi si, da bi vse te stvari, ki jih vem zdaj, vedela že mnogo prej, ker bi me veliko manj skrbelo, kaj vse delam narobe. Še vedno delam napake, a moje tri “učiteljice” poskrbijo, da se pri tem vsakič tudi kaj novega naučim.

Z veseljem bom svoje izkušnje in znanje delila tudi s tabo, saj je moje srčno poslanstvo, da skupaj zgradimo bolj naklonjen svet visoko senzitivnim otrokom in mamam ter lahko bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke senzitivnosti.

Erika Plevel 2021 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti