3-dnevni brezplačni spletni dogodek

3 koraki do
samozaupanja pri
visoko občutljivem otroku

od petka, 16. aprila do nedelje, 18. aprila 2021

Vabim vas na 3-dnevni brezplačni spletni dogodek, kjer bom predstavila 3 korake, ki bodo pomagali vašemu visoko občutljivemu otroku do večjega samozaupanja, poguma in samozavesti. 

Dogodek je namenjen visoko občutljivim mamam visoko občutljivih otrok. Visoko občutljive mame namreč potrebujemo še posebej veliko podpore pri vseh izzivih s svojo in otrokovo visoko občutljivostjo.

Visoko občutljivi otroci so pogosto introvertirani, se težje znajdejo v večji skupini ljudi, dlje potrebujejo, da se vključijo v družbo in v marsičem so drugačni od drugih otrok, a hkrati v sebi skrivajo mnoge dragocene lastnosti in talente.

Te lastnosti in talenti pa lahko zažarijo in zacvetijo šele takrat, ko se otroci zares dobro počutijo v svoji koži in zaupajo vase, kar je za visoko občutljive otroke pogosto še poseben izziv. 

Kako vam bo spletni dogodek pomagal?

lucka

Še bolje boste razumeli vašega visoko občutljivega otroka.

lucka

Prejeli boste konkretne ideje, kako lahko vsakodnevno podpirate otroka, da bo bolj zaupal vase.

lucka

Povezali se boste z drugimi visoko občutljivimi mamami in ugotovili, da niste sami.

lucka

Bolj jasno boste videli, kako pa je z vašim samozaupanjem.

lucka

Prepoznali boste, kaj je vaš naslednji korak, da ga bolj opolnomočite.

lucka

Pomirili se boste, ko boste videli, da marsikaj že delate prav.

lucka

Ugotovili boste, kaj lahko vi sami pri sebi še naredite, da pomagate otroku.

Pridružite se brezplačnemu spletnemu dogodku,

ki bo potekal od petka do nedelje,

16. do 18. aprila 2021, vsak večer ob 19h.

Dogodek bo potekal preko Zooma in v zaprti Facebook skupini
“Samozaupanje pri visoko občutljivem otroku”,
kjer se bomo družili, pogledali pa si boste tudi posnetke seminarjev, če ne boste utegnili biti v živo z mano.

Kako bo spletni dogodek potekal?

  • Petek, 16.4., ob 19h: spletni seminar 3 koraki do samozaupanja pri visoko občutljivem otroku
  • Sobota, 17.4., ob 19h in nedelja, 18.4., ob 19h: 3 koraki do samozaupanja v praksi (odgovori na vaša konkretna vprašanja v živo)

Prvi dan bom na spletnem seminarju predstavila 3 korake in veliko konkretnih idej, ki jih boste lahko takoj preizkusili. 

Ker pa teorija brez prakse nič ne pomaga, bosta prvemu spletnemu seminarju sledili še dve srečanji, ki bosta v celoti namenjeni vašim vprašanjem in konkretnim primerom iz vašega življenja, na primer:

O meni

Sem visoko občutljiva ženska, žena in mama trem hčerkam. Kot neumorna raziskovalka življenja, vzgoje in odnosov se rada učim novih stvari, obožujem knjige, globoka razmišljanja in še globlje pogovore. Rada imam tišino, sprehode v naravi, jogo in meditacijo.

Tudi vse tri moje hčerke so visoko občutljive, a vsaka na svoj način, kar mi predstavlja veliko motivacijo za učenje o sebi in njih. Na spletnem dogodku vam bom podala konkretne ideje, ki so meni pomagale v zadnjih 13 letih vzgoje mojih treh hčerk. 

Kljub temu, da sem za visoko občutljivost izvedela »šele« pred petimi leti, sem v marsičem hčerke čisto intuitivno zelo dobro podpirala in vzgajala že od rojstva. Veliko sem se izobraževala, opazovala, kaj deluje v praksi in se z njimi veliko pogovarjala.

Ko sem pred petimi leti prvič slišala za visoko občutljivost, sem namreč sebe in svoje hčerke zagledala v povsem novi luči. Spoznanja sem želela deliti tudi z drugimi, zato sem ustvarila skupnost za visoko občutljive otroke in odrasle Regratova lučka v obliki spletne strani, Facebook strani in Facebook skupine. 

Delo s čudovito skupnostjo visoko občutljivih odraslih in staršev visoko občutljivih otrok, ki sem jo gradila in vodila v zadnjih letih, je moje izkušnje s hčerkami le še obogatilo in potrdilo.

Zdaj, ko so hčerke že malo večje, vidim, da se vse bolj kažejo sadovi moje vzgoje in tudi lastne osebnostne rasti, s katero sem se v preteklih letih tudi veliko ukvarjala. Bolj ko odraščajo, bolj prihaja do izraza njihovo zaupanje vase in samostojnost, predvsem pa mi je všeč njihova odločenost, da sledijo svoji poti.

Seveda mi v vseh teh letih pogosto ni bilo lahko in želela bi si, da bi vse te stvari, ki jih vem zdaj, vedela že mnogo prej, ker bi me veliko manj skrbelo, kaj vse delam narobe. Še vedno delam napake, a moje tri učiteljice poskrbijo, da se pri tem vsakič tudi kaj novega naučim. 

Z veseljem bom svoje izkušnje in znanje posredovala tudi vam, saj je moje srčno poslanstvo, da skupaj z vami pomagam zgraditi bolj naklonjen svet visoko občutljivim otrokom in odraslim, da lahko bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke občutljivosti. 

Erika Plevel 2021 © Vse pravice pridržane | Pogoji poslovanja | Varstvo zasebnosti