Individualno svetovanje za visoko občutljive

Ste visoko občutljivi in/ali imate visoko občutljivega otroka?

Če želite preveriti, ali ste vi in/ali vaš otrok visoko občutljiva, preberite članek Kaj pomeni biti visoko občutljiv ali izpolnite test Elaine Aron (v angleškem jeziku).

Ker smo visoko občutljivi med preostalo populacijo v manjšini, hitro lahko dobimo občutek, da je z nami ali našim otrokom nekaj narobe. Pogosto že razumevajoč pogovor in nekaj dodatnih pojasnil pomaga, da začutimo, da je z nami ali našim otrokom vse v redu, le malo drugače delujemo kot drugi. To sprosti v nas energijo, moč in nove ideje za soočanje z izzivi, ki jih visoka občutljivost prinaša s sabo.

Če potrebujete podporo pri tem, se naročite na individualno svetovanje:

  • za starše visoko občutljivih otrok
  • za pedagoške delavce, ki delajo z visoko občutljivimi otroki
  • za visoko občutljive odrasle

Cenik

Vrsta svetovanja Čas Redna cena
svetovanje preko telefona ali video klica60 min.40 €
svetovanje preko telefona ali video klica30 min.20 €

Cene ne vsebujejo DDV-ja na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.


Kako se naročite na svetovanje?

  1. Izpolnite spodnji obrazec in v nekaj stavkih opišite vaše težave. To mi bo pomagalo, da se vnaprej pripravim na pogovor in bo svetovanje čimbolj učinkovito.
  2. Po prejemu obrazca vas kontaktiram preko e-maila, da se dogovoriva za točen termin.
  3. Svetovanje preko telefona ali video klica se izvede po predhodnem plačilu. Podatke za plačilo prejmete na e-mail. Termin je potrjen ob plačilu.
  4. Za svetovanje preko telefona ali video klica vas pokličem ob dogovorjeni uri.

Prijava na svetovanje

Za več informacij mi pišite na e-mail erika@regratovalucka.si ali me pokličite na 031/567-380.


Prijazne besede o meni in mojem delu

“Eriko sem spoznala preko Regratovih lučk. Moja hčerka gotovo spada med visoko občutljive otroke. Velikokrat se počutim sama in izgubljena v tem, da bi hčerki pomagala »narediti kožo bolj debelo« za ta svet, saj se mi zdi, da v našem okolju nekaj veljajo samo moč, pogum in neobčutljivost. Z Eriko sva se slišali po telefonu. Seveda se je lepo pogovarjati z nekom, ki je tako pozitiven, zgovoren in prijazen. Pomirilo pa me je predvsem to, da nas je iz prve roke razumela. Že ko sem poslušala o tem, da nas je takih odraslih in otrok pravzaprav veliko, vendar si nas večina o tem ne upa spregovoriti, je v moji glavi odpadla tista misel, ki se je nehote in na skrivaj prilepila v mojo zavest – namreč, da je z mojim otrokom mogoče nekaj narobe. In že od tu naprej je vse postalo nekako lažje. Erika mi je čisto praktično predlagala nekaj načinov, s katerimi pomagati hčerki pri nočnem zbujanju, strahu pred šolo v naravi, opogumljanju za nove navade… Meni je ta pogovor močno zmanjšal težo, ki jo je povzročala skrb kaj bo z našim občutljivčkom v tem svetu. In seveda mi je v glavi ostal tudi namig, da mora biti poleg hčerkine potolažena in opogumljena tudi mamina duša. Tako da jadramo v tej smeri naprej.
Hvala, Erika!”
Maja

Zelo sem vesela in počutim se veliko bolje, odkar sem naletela na skupino Regratova lučka, kjer sem dobila na nek način tolažbo, razumevanje, podporo ter motivacijo za naprej.
Znašla sem se v zelo težkih trenutkih, ko res nisem vedela več kako naprej. Takrat sem se odločila, da napišem objavo, v kateri sem nekako dala iz sebe tisto, kar mi je ležalo na duši. Erika mi je ponudila, da se slišiva po telefonu in naslednji dan sem jo poklicala. Končno me je nekdo poslušal, poskušal razumeti in mi povedal iskreno, kaj si misli o moji situaciji ter mi poskušal pomagati s svojimi razumljivimi nasveti. Eriki sem zelo hvaležna za ta pogovor, saj mi je dal veliko motivacije za naprej. Sedaj se trudim in delam veliko na sebi ter tako posledično prenašam pozitivno energijo tudi na moji dve sončici.
Res sem hvaležna za vso podporo in sedaj verjamem, da to zmorem.”
Jasmina Matko


Kdo sem in zakaj mi lahko zaupate?

Sem žena in mamica treh hčerk. Od leta 2016 sem certificirana vodja seminarjev pri Familylabu. V okviru Familylaba vodim seminarje, skupine in pogovorne večere za visoko občutljive odrasle in starše visoko občutljivih otrok ter svetujem na Familylabovi brezplačni svetovalni liniji.

Hčerke mi vsaka s svojo edinstveno naravo vsak dan širijo obzorja in bogatijo moje izkušnje. Zato zelo razumem mnoge izzive, s katerimi se soočamo starši, ki imamo visoko občutljive otroke in otroke z močno voljo. Družina in odnosi v njej so mi bili vedno na prvem mestu, zato v tej predanosti ogromno raziskujem, se izobražujem in eksperimentiram, kaj se obnese in kaj ne.

Z veseljem svoje izkušnje in znanje posredujem tudi drugim, saj si želim, da skupaj gradimo bolj naklonjen svet visoko občutljivim otrokom in odraslim ter bolj pogumno pokažemo dragocenost in moč svoje visoke občutljivosti.

Več o meni