Pri Familylabu vodim naslednje dogodke:

SREČANJE REGRATOVIH LUČK

10. maj 2019 ob 19:00

Srečanje je namenjeno spoznavanju in druženju visoko občutljivih odraslih in staršev visoko občutljivih otrok, posebej tistih, ki ste del FB skupine Regratova lučka ali ste prijavljeni na e-novičke spletne strani Regratova lučka. Seveda pa ste dobrodošli tudi drugi, ki prepoznate sebe ali svoje bližnje kot visoko občutljive.

Imamo veliko skupnega, tudi to, da so nam osebni stiki z drugimi ljudmi včasih naporni in se jih raje izognemo. Po drugi strani pa smo vsi družabna bitja in nam druženje s podobno občutljivimi daje globok občutek sprejemanja in razumevanja, ki ga sicer večkrat pogrešamo.

Toplo povabljeni, da se spoznamo tudi v živo!


KAKO POSKRBETI ZASE OB OBČUTLJIVEM IN ZAHTEVNEM OTROKU? 
Familylabov starševski večer

10. april 2019 od 19:00 do 20:30 

Biti starš je ena najzahtevnejših nalog v življenju, a pri zelo občutljivih, zahtevnih in neuklonljivih otrocih smo starši postavljeni pred dodatne izzive. Pogosto se počutimo nemočne, nesposobne in izčrpane, kot da nikoli ne naredimo dovolj.

Naš občutek, da smo slabi starši, dodatno utrdijo še obsojajoči pogledi in komentarji okolice, ki ne razume, da ne znamo otroka »bolje obvladati«. Vse to nas izčrpava in vodi v vse bolj začaran krog.

Kako lahko bolj zadovoljno živimo s takim otrokom, predvsem pa bolje poskrbimo zase?

Več informacij in prijave.