DOGODKI ZA VISOKO OBČUTLJIVE

ŽIVLJENJE Z VISOKO OBČUTLJIVIM OTROKOM – Familylabova spletna učilnica

28. novembra 2019 ob 20:00

Na spletnem seminarju se bomo pogovarjali o tem, kaj pomeni biti visoko občutljiv in kako lahko podpremo visoko občutljivega otroka, da bo življenje zanj in za nas lažje.

Večerna spletna učilnica bo potekala v živo znotraj zaprte Facebook skupine, tako da boste lahko sodelovali s svojimi mnenji in vprašanji. In to iz udobja vašega doma, potem ko boste spravili otroke spat. Če vam takrat ne bo uspelo, pa si boste predavanje lahko ogledali kasneje – na voljo bo še 14 dni.

Več o spletnem seminarju.


OBČUTLJIVI IN ZAHTEVNI OTROCI – zaprta skupina za starše (6 srečanj)

SKUPINA JE POLNA!

začetek: 30. septembra 2019 ob 19:00
Familylab Slovenija, Zaloška c. 54, Ljubljana

Skupina je namenjena staršem otrok, ki so visoko občutljivi in/ali imajo močno voljo – oboje se pogosto prekriva oziroma povezuje.

Namen skupine je, da kot starši čimbolj spoznamo značilnosti visoko občutljivih otrok in otrok z močno voljo ter jih tako bolje razumemo. Hkrati pa jih ugledamo v drugačni, bolj pozitivni luči ter jim znamo pomagati, da odrastejo v najboljšo verzijo sebe, ob tem pa vsi v družini bolj mirno in zadovoljno živimo drug z drugim.

Več o skupini.


ŽIVETI S SVOJO OBČUTLJIVOSTJO – zaprta skupina za visoko občutljive odrasle (8 srečanj)

SKUPINA JE POLNA!

začetek: 7. oktobra 2019 ob 19:00
Familylab Slovenija, Zaloška c. 54, Ljubljana

Skupina je namenjena visoko občutljivim odraslim osebam, ki želijo bolje spoznati svojo občutljivost in jo sprejeti, prepoznati svoje potrebe in izzive ter najti lasten način za čimbolj uravnoteženo življenje.

Več o skupini.